Mr.Haz - Mr Hazelnut
2
page-template-default,page,page-id-2,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mr.Haz

mr Haz - Losse taco-13

!Lets Taco!

Het bijzondere aan Mr. Haz is dat wij onze taco’s vers bereiden. We kneden ons eigen taco deeg, pletten ze op de taco pletter en bakken ze af op de bakplaat. Ook het vlees, de vis en de groenten zijn dagvers. Elke taco heeft bij Mr. Haz zijn eigen topping. Elk onderdeel van de topping is huisgemaakt. Zo is de zalm huis gerookt, de marinade bereid zonder kunstmatige toevoegingen, de salsa’s gesneden van verse ingrediënten en ook de hot sauce is door het Mr. Haz team gemaakt. Deze taco stijl, de culinary taco’s, heeft zijn origine in Californië. Mexicaanse chefs waren van mening dat er met de taco’s meer gedaan kon worden dan de simpele streetfood taco zoals in Mexico of de Tex Mex taco’s die in fastfood ketens worden geserveerd. In Mexico en Amerika is het heel normaal om de dag te beginnen met een taco. Wij beginnen wat later, maar vanaf 12 uur kan je bij ons terecht voor een lekkere taco voor de lunch.

Vers vers vers!

We willen mooie producten serveren. Zo zijn we samen gaan werken met Back to Black. Zij importeren en branden de koffie zelf. Door hun verse koffie bij Mr. Haz te malen en daarna in ons vintage koffie apparaat (een echte FEAMA uit 1968) te serveren heb je heerlijke koffie. Verder hebben we zelfgemaakte limonade, verschillende verse sappen en voor de cocktails gebruiken we vers geperste citrus vruchten. Neem een kijkje op onze drankenkaart wat er allemaal is en kom genieten van onze cocktails op Margarita Monday.

DSC09932
DSC00271

De eerste Taco Bar!

Bij ons kan je taco’s eten met een biertje aan de bar waar je kan kiezen voor een plekje met uitzicht op de keuken of met uitzicht op de hele ruimte. Goed internet, banken om lekker weg te zakken, knusse hoekjes en een mooie bar als eye catcher geeft het een warme, relaxte sfeer. We hebben mooie tequilas en mezcal staan, maar ook cocktails en naast verschillende Mexicaanse biertjes ook 5 bieren van de tap.

Graffiti Pop Art in de Jordaan!

De kunst en het monumentale pand waar we zitten maakt het een unieke plek. De graffiti stijl gemixt met afbeeldingen van Johan Cruijff, Amy Winehouse en Star Wars maakt dat de mooie details van het monumentale pand goed tot zijn recht komen. Kate Moss, uitgehakt op de lange muur is naast onze bar de grootste eye catcher. Deze mix geeft de ruimte bij Mr. Haz een eigen karakter en nodigt uit om lekker te ontspannen op de lange bank op de entresol, in het hoekje bij Frieda Kahlo op de muur of een mooi plekje bij het raam met zicht op de Jordaan en het Claes Claesz Hofje.

interieur foto